Vstříc nebezpečí -1.díl Nebezpečná vyjížďka

02.07.2014 14:00

Je tu první díl série Vstříc nebezpečí!Je to můj první fotopříběh,tak se předem omlouvám za drobné chybky a ne moc dobrou kvalitu fotek.Doufám že se bude líbit:)

 

Bylo slunečné dopoledne a Taylor si řekla ,že je to skvělý čas na to jít se projet.Vzala vodítko a šla za Blackiem do výběhu.

Tam mu připnula vodítko a už ho vedla pryč.

Ještě skočila do sedlovny pro sedlo ,které mu pak zapla.

Ještě nasadit uzdečku .......

A už se jede!Taylor Blackieho mírně pobídla a vyrazila ven.

Dostali se na louku ,kterou hravě proklusali.

Taylor:To se ti líbí co ? a usmála se.

Užívala si ten pocit ,v koňském sedle a kochala se pohledem.

Pak dojeli na asfaltku ,po které se vydali pěšinkou do lesa ,kterou znají jenom oni dva.

Čekal je strmý kopec ,tak Taylor neváhala,pobídla Blackieho a lehce ho překonali.

V lesíku byl krásný chládek a Taylor a Blackie na chvíli zastavili a by si užili ten pocit být zase v lese a poslouchat zpěv ptáku.

Blackie se zase rozjel a Taylor popustila otež,pobídla ho a tiše mlaskla .Blackie se protáhl v dlouhém cvalovém kroku a potom jenom plul cvalem po lesní pěšince.Taylor si připadala jako by plula na mraku a vychutnávala si ten pocit.Blackie cválal velmi jemně a i on si užíval opojení z rychlosti a radostně frkal.

Najednou zpozorněla ,protože před sebou uviděla kmen .Pobídla Blackieho a ten se mohutným skokem přenesl přes kmen a hravě ho přeskočil.Taylor Blackieho radostně poplácala po krku a chtěla ho zastavit.

Jenže  rozdivočelý Blackie byl k nezastavení a hnal se cvalem dál .Taylor tahala za oteže a snažila se ho všemožně zastavit,ale nešlo to.Blackie byl v zápalu rychlosti a neuvědomoval si ani kam jede.

Taylor se zrychlil tep ,jakmile si všimla srázu před sebou a snažila se ještě víc zastavit Blackieho.ale bylo to marné.Blackie nechtěl zastavit a nevěděl ani kam to vůbec jede.

Nakonec se jí zázrakem povedlo Blackieho zastavit tešně před srázem.

Rozdivočelý Blackie se prudce vzepjal a zaskočená Taylor ........

Spadla a skutálela se ze srázu.

 

 

                                                                Konec  1.dílu